Posted by: yudhos | November 10, 2009

Serba serbi linux

sudah hampir penghujung 2009, dan masih saja ada mahasiswa/i yang ndak kenal linux, dan rata rata punya alasan “Linux Susah”, “Linux apa ?”, “Linux Aneh”,

 

dan statement yang menarik berasal dari mahasiswa komunitas Linux adalah seperti berikut :

 

LINUX itu gak susah tapi kamunya aja yang BODOH

 


Responses

  1. what about people like us who can only use the computer to facilitate the work?

  2. We frankly do not understand the ins and outs of computers even if our computer got a virus or die we do not know what to what? which would call an expert to fix our computers. Like asking for help Mr. Yudho to immediately improve😀

  3. thats why there two kind of user in our phliosopy, first are users, they must have all computer science aspects of knowledge or in otherwords call IT Literacy, and the other one are End Users, they might dont need to know futher with how computer works conceptually or technically, they only want to work with computer as a tools to improve productivity.
    in this case we are all plays as a consultant and customers, the ones who has a better understanding of IT has a necessity to teach those who might need it.

  4. I agree. And I belong to the category of people who need an understanding of IT.

  5. its my honour to teach it

  6. pak , bagaimana ini dengan tugas ???
    harus meletakkan disebelah mana , left ? right ? in Front of you ? orrrrr bottom ? hwhwehe , piss pak

  7. wah manusia tak ada yang bodoh pak yudho ..
    allah menciptakan manusia sempurna asalkan kita rajin belajar aja ..
    heee heee hee hee .
    waduh saya kaga bisa linuk nee
    bisa di ajarkan

  8. pak saya ngga ngerti ???

  9. nggak ngerti….apalagi saya😛

  10. Mantap pak postingannya singkat padat jelas dan nyelekit,,hihihihi

  11. hanya masalah waktu saja pak, mungkin akan datang masanya. ketika semua anak muda indonesia itu opensource banget. tinggal bagaimana generasi sekarang bisa memperkenalkan Opensource khususnya linux kepada anak-anak muda tak terkecuali Mahasiswa IT.

  12. ass.wr.wb. pak ajarin saya dnk tentang linux,,,, saya pngen bisa pak🙂

  13. ass.wr.wb. pak ajarin saya dnk tentang linux,,, saya pngen bisa pak,,,🙂 trims,,,
    nim : 0912503588

  14. BISA KARENA BIASA
    GA BISA KARENA GA BIASA
    BETUL GA, MAHAGURU?

    KEBIASAAN PAKE “MIKOCOK INDOS” TU TERLALU DIMANJA. TINGGAL “KLAK-KLIK, KLAK-KLIK” JADI GA TAU FUNGSI DAN PROSESNYA.

    SORRY BILL GATES, YOUR PRODUCT ISN’T QUALIFIED. I PREFER LINUX THAN “MIKOCOK INDOS”. GOODBYE MIKOCOK . . .

  15. @sulama dewa:kan ada ksl, belajar disitu saja
    @atas:mikocok adalah produk pembodohan.
    =))
    @pak yudo:pak saya udah ganti blog loh..=)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: